Drinks are on the house!

Daca te trezesti intr-o dimineata fara sa te doara nimic inseamna ca esti mort!

Buna ziua dragi fraieri!

Posted by dunec on 27 May, 2008

Numele meu este Gheorghe Nichita si am reusit sa fur pana si parola acestui blog. Va rog cititi si transmiteti mesajul meu mai departe:

Va multumesc din inima ca m-ati lasat 8 ani sa va fur si sa imi bat joc de acest oras. Dupa cate puteti vedea am facut si ceva bun pentru populatia acestei tari (in special pentru cei din Cluj): am reusit sa alung marile investitii spre alte orase, unde locuitorii castiga de doua ori mai bine. Nu fiti suparati, sunt fratii nostri. Daca imi mai dati 4 la dispozitie voi face din Iasi o manastire. Va garantez ca Sfanta Paraschiva…. sau cum o mai cheama… va deveni simbol national si va califica pana si pe Poli Iasi in CL.

Cu ajutorul vostru as dori sa facem raul Bahlui canal navigabil, iar iasul cel mai mare port fluvial din Europa de Est, astfel vom putea construi si exporta submarine; apreciez ca din aceasta afacere vom castiga aproximativ 3-4 miliarde de dolari.

Declar pe propria raspundere ca drumurile apartin guvernului si ca acesta refuza sa le repare, totodata cred ca toti cainii vagabonzi din oras sunt trimiti de la centru. Ca tot veni vorba de caini sper ca nu va deranjeaza daca va musca de cur, sunt si ele niste fiinte va rog sa fiti intelegatori, sa urmati calea Domnului si sa intoarceti si cealalta buca.

Va garantez ca lucrurile importante necesita timp, daca nu ma credeti sa ne amintim de domnia plina de succes a tovarasului Ceausescu. Deasemenea sper sa creste impreuna ca un copil orfan si handicapat.

Va multumesc din suflet, al vostru primar si stapan Gheorghe Nichita

PS: Sper ca ati obervat ca am plantat lalele anul asta in tot orasul, pe care s-au pisat cainii si oamenii strazii si ca am asfaltat cateva stradute pe care le voi asfalta din nou in campania urmatoare.

PS2: Cumparati ziarul 7est de astazi sau cautati pe net informatii sa vedeti cat de saraci sunteti dragi locuitori ai acestui oras.

Advertisements

5 Responses to “Buna ziua dragi fraieri!”

 1. adrian said

  Bine bine…dar eu cu cine votez?:D

  Pana nu vad o svastica aici eu nu mai intru:P

 2. brightie said

  Mi-a placut motto-ul si pamfletul, mai vin. šŸ™‚

 3. gadjodillo said

  bravo! si pentru asta sa te votam, jupine?:D

 4. dunec said

  @ Adrian: Opreaaaa, nu ca el ar fi mult mai bun..insa.. na..
  @ Brightie: te astept, te astept
  @ Gadjodillo: Nu… ma votati pentru ca reusesc sa va pacalesc in fiecare an electoral, pentru ca toti mosnegii si toti analfabetii ma sustin. Pentru ca PSD-ul este din si pentru popor.

 5. gadjodillo said

  si se merita unul pe altul: pesedeu’ si poporu’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: